Arrangementer for iværksættere


Janteknuserprisen

For 6. år i træk kårede Fyns ErhvervsCenter den 5. oktober 2006 tre fynske Janteknusere.

En Janteknuser er en iværksætter eller et iværksætterteam, der inden for de sidste fire år har ført sine drømme ud i livet, og som kan være rollemodel for andre, der drømmer om at tage springet som iværksætter.

I udvælgelsen bliver der lagt vægt på, om iværksætteren har set nye forretningsmæssige muligheder og potentialer, har opnået gode resultater, skabt sig et image og lagt en strategi for virksomhedens udvikling.

banner - medieinstitut

Markedet for Internet-domæner


Blogroll:


Nyhed

  • TCM Denmark har sammen med Stålklyngen og Foodture dannet et konsortium med det formål at udvikle fødevarer til dagligvaremarkedet, skoler, hospitaler og plejesektoren. Konsortiet får navnet Fresh Food Factory og igangsætter udviklingsprojekter med virksomheder og institutioner og trækker på de mange kompetencer fra viden-institutioner i den Syddanske Region.
  • Sommerferie - ErhvervsCenter ønsker alle en god sommerferie.

Annonce

  • Do you like sports? Do you want to get your own website under Internet address like .sport .football or other domain associated with the different sports discipline? Nothing simpler, visit our website and find out more on new sports gTLDs.s