Gratis vejledning og sparring


Kom rigtigt fra start

 • Sammen gennemgår I din idé og forretningsplan.
  En forretningsplan er en præcis beskrivelse af din virksomhed, dens idé og målsætninger. På www.startvaekst.dk kan du downloade en skabelon for, hvordan du udformer en forretningsplan.Det er en stor fordel, hvis du inden det første møde med etableringsvejlederen, har lavet en forretningsplan. På den måde sparer du tid og får tænkt væsentlige problemstillinger igennem inden mødet.

 

 • Når I sammen har gennemgået din forretningsplan har etableringsvejlederen en klar fornemmelse af dit behov for yderligere vejledning. Etableringsvejlederen kan henvise dig til f.eks. konsulenthjælp til regnskab og skat eller rådgivning omkring markedsføring og PR.Måske finder I sammen ud af, at din forretningsidè ikke holder. Det er nemlig vigtigt, at din virksomhed ikke lukker i løbet af kort tid, da det hverken er økonomisk eller menneskeligt værd at løbe den risiko.

 

 • Med udgangspunkt i forretningsplanen udarbejder du i fællesskab med etableringsvejlederen en drifts- og finansieringsplan. På baggrund heraf vurderer I igen din forretningsidé:Er der et marked til dit produkt?
  Hvordan er konkurrencen?
  Er det realistisk at omsætte dine planer til handling?

 

 • Derefter udarbejder I en kort handlingsplan. Handlingsplanen beskriver bl.a. dit behov for specialvejledning. Det kan f.eks. være en henvisning til en revisor, advokat eller markedsføringsekspert, og hvordan du bedst kommer videre i udviklingen af din virksomhed.
banner - medieinstitut

Markedet for Internet-domæner


Blogroll:


Nyhed

 • TCM Denmark har sammen med Stålklyngen og Foodture dannet et konsortium med det formål at udvikle fødevarer til dagligvaremarkedet, skoler, hospitaler og plejesektoren. Konsortiet får navnet Fresh Food Factory og igangsætter udviklingsprojekter med virksomheder og institutioner og trækker på de mange kompetencer fra viden-institutioner i den Syddanske Region.
 • Sommerferie - ErhvervsCenter ønsker alle en god sommerferie.

Annonce

 • Do you like sports? Do you want to get your own website under Internet address like .sport .football or other domain associated with the different sports discipline? Nothing simpler, visit our website and find out more on new sports gTLDs.s