Professionel bestyrelse


Vækst og udvikling kræver overblik og planlægning. En professionel bestyrelse kan bl.a. tilføre din virksomhed mange års erhvervserfaring samt sparring, når der skal tænkes langsigtet og strategisk

En bestyrelse, der supplerer hinanden og den daglige ledelse, styrker og udvikler din virksomhed.

Fyns ErhvervsCenter hjælper dig med at etablere en professionel bestyrelse

  1. Du henvender dig til Fyns ErhvervsCenter, og vi aftaler et møde på din virksomhed.
  2. Vi besøger din virksomhed og får et indtryk af virksomheden og dine forventninger og krav til den kommende bestyrelse. Vi hjælper dig med at afklare, om en bestyrelse nu er det rigtige valg, og om du er parat til at få en professionel bestyrelse.
  3. Vi finder egnede kandidater og gennemgår sammen med dig deres kvalifikationer. Vi præsenterer dig for 4-6 kandidater. Sammen indkredser vi de kandidater, som er mest interessante for dig.
  4. Valg af bestyrelse og igangsætning. Mindst 2 udvalgte kandidater præsenteres på din virksomhed. Vi deltager gerne i mødet, så du bagefter har nogen at diskutere kandidaterne med. Det er meget vigtigt, at kemien og de faglige ambitioner passer til din virksomhed. Når du har valgt et bestyrelsesmedlem, laver I en skriftlig aftale.
banner - medieinstitut

Markedet for Internet-domæner


Blogroll:


Nyhed

  • TCM Denmark har sammen med Stålklyngen og Foodture dannet et konsortium med det formål at udvikle fødevarer til dagligvaremarkedet, skoler, hospitaler og plejesektoren. Konsortiet får navnet Fresh Food Factory og igangsætter udviklingsprojekter med virksomheder og institutioner og trækker på de mange kompetencer fra viden-institutioner i den Syddanske Region.
  • Sommerferie - ErhvervsCenter ønsker alle en god sommerferie.

Annonce

  • Do you like sports? Do you want to get your own website under Internet address like .sport .football or other domain associated with the different sports discipline? Nothing simpler, visit our website and find out more on new sports gTLDs.s